AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sarhoş görmek

Kahve falında birinin sarhoş görmek

Kahve falında birinin sarhoş görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sarhoş gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine delalet eder.

Kahve falında sarhoş baba görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında başka birini sarhoş görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine yorulur.

Kahve falında sarhoş sevgili görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarını sarhoş görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını sarhoş görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birinin sarhoş olduğunu görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir