AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçlarının uzadığını görmek

Kahve falında birinin saçlarının uzadığını görmek

Kahve falında birinin saçlarının uzadığını görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Sadece konuşmak yerine planlarınızı uygulamaya geçirmelisiniz.

Kahve falında saçların uzadığını görmek onlar tarafından çok sevileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı sakalı uzamak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, heveslerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek iyi geçineceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçının uzadığını görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine yorulur.

Kahve falında saç uzadığını görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek onlarla gönül birliği edeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarının çok uzadığını görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir