AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, doktordan doktora koşturacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, hayra ve esenliğe, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Bir uyarım var; Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının uzadığını görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçının uzadığını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına delalettir.

Kahve falında kızının saçının uzadığını görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında saçlarının uzadığını görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin saçlarının uzadığını görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında saçları uzamak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir