AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç uzadığını görmek

Kahve falında saç uzadığını görmek

Kahve falında saç uzadığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, güzel bir evliliğe delalet etmektedir.

Kahve falında saç uzadığını gördüyseniz:

  • Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir.

Kahve falında kızının saçının uzadığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçının uzadığını görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının uzadığını görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, neşeli zamanların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçının uzadığını görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçının uzadığını görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalettir.

Kahve falında saçı sakalı uzamak maddi sorunlarının çözüleceğine, ticarette yol katedeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşın saçının uzadığını görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçlarının uzadığını görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir