AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının çok uzadığını görmek

Kahve falında saçlarının çok uzadığını görmek

Kahve falında saçlarının çok uzadığını görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, hafifleyeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının çok uzadığını gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında birinin saçlarının uzadığını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sorununu kolayca çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının uzadığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçımın uzadığını görmek büyük bir adım atılacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşın saçının uzadığını görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, dinden çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçlarının uzadığını görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç uzadığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin saçının uzadığını görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir