AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin saçını okşamak

Kahve falında sevdiğin kişinin saçını okşamak

Kahve falında sevdiğin kişinin saçını okşamak mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşam tarzınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren farklı planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin saçını okşamak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını okşamak işlerinden feragat edeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin saçını okşamak işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, işlerdeki verimin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek sevmek okşamak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini okşamak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir