AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını ıslak görmek

Kahve falında kendi saçını ıslak görmek

Kahve falında kendi saçını ıslak görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, malların artacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını ıslak gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında ıslak saçı taramak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı ıslak görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, istediği başarıyı göstereceğine inanılır.

Kahve falında saçını ıslak görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, asla harama bulaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları ıslak görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını ıslak görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayatın fal sahibine güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir