AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saç tıraşı olduğunu görmek

Kahve falında birinin saç tıraşı olduğunu görmek

Kahve falında birinin saç tıraşı olduğunu görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hem ün sahibi olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işarettir.

Kahve falında birinin saç tıraşı olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal çevreniz hayatınızda sizi destekleyen öğeler.

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında saçını tıraş etmek yeni işlere girişileceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına inanılır.

Kahve falında birinin saç tıraşı olduğunu görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında saç tıraşı yapmak işlerinde kara geçeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçını tıraş etmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçı tıraş etmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek dertlerin ortadan kalkacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir