AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını tıraş etmek

Kahve falında kendi saçını tıraş etmek

Kahve falında kendi saçını tıraş etmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi saçını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını tıraş etmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, planlarının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını makinayla tıraş etmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına işarettir.

Kahve falında saç tıraşı yapmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saç tıraşı olduğunu görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını tıraş etmek kötü gününden de geri duracağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına yorulur.

Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak kafasına göre birini bulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir