AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını tıraş etmek

Kahve falında saçını tıraş etmek

Kahve falında saçını tıraş etmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, tartışmalar yaşanacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında saçını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ihmal etmeyin.

Kahve falında kendi saçını makinayla tıraş etmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek imkânların çok daha iyi olacağına, sağlık sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında birinin saç tıraşı olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına inanılır.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını tıraş etmek sağlık ve şifa bulacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında saç tıraşı yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak zaman bulmakta zorlanacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir