AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç sakal tıraşı olmak

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek helal kazanç elde edileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal tıraşı olduğunu görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, yokluğun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sakal tıraşı olmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sakalını tıraş etmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir