AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saat taktığını görmek

Kahve falında birinin saat taktığını görmek

Kahve falında birinin saat taktığını görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saat taktığını gördüyseniz:

  • Kendinizle veya evinizle ilgili konulara daha fazla zaman, emek ya da para harcamanız durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz saat taktığını görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koluna saat taktığını görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına delalettir.

Kahve falında altın saat taktığını görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saat taktığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işarettir.

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalet eder.

Kahve falında kol saati taktığını görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat taktığını görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının bilezik taktığını görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir