AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saat taktığını görmek

Kahve falında beyaz saat taktığını görmek

Kahve falında beyaz saat taktığını görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, kısmetinin de açılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saat taktığını gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında beyaz saat taktığını görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında koluna saat taktığını görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saat taktığını görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, borcunun da hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saat taktığını görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına yorulur.

Kahve falında altın saat taktığını görmek verimin kaçacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sağlık ve şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kol saati taktığını görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz taç taktığını görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir