AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bilezik taktığını görmek

Kahve falında başkasının bilezik taktığını görmek

Kahve falında başkasının bilezik taktığını görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Kalabalıkların içinden kolayca ayrılıyorsunuz, yeteneklerinizi gösterme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında koluna bilezik taktığını görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin bilezik taktığını görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir