AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat taktığını görmek

Kahve falında saat taktığını görmek

Kahve falında saat taktığını görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, nimetin ve kazancın artacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saat taktığını gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakın yolunuza bakın.

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın saat taktığını görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz saat taktığını görmek aksiliklerin başgöstereceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saat taktığını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati taktığını görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koluna saat taktığını görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Kahve falında saat taktığını görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük taktığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir