AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden birinin düştüğünü görmek

Kahve falında pencereden birinin düştüğünü görmek

Kahve falında pencereden birinin düştüğünü görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında çocuğun pencereden düştüğünü görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında pencereden düşüp ölmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına yorulur.

Kahve falında birinin pencereden düştüğünü görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında birini pencereden düşerken görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine inanılır.

Kahve falında pencereden düşen birini görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, geleceğine bakacağına delalettir.

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek ekmeğin kesileceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir