AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin pasta yediğini görmek

Kahve falında birinin pasta yediğini görmek

Kahve falında birinin pasta yediğini görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, böylece yüzünün güleceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında birinin pasta yediğini gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Kahve falında birinin pasta yediğini görmek bereketli bir döneme girileceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının pasta yediğini görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine pasta yedirmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında pasta börek yediğini görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işaret eder.

Kahve falında yaş pasta yedirmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru pasta yediğini görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir