AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş pasta yedirmek

Kahve falında yaş pasta yedirmek

Kahve falında yaş pasta yedirmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta yedirmek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında yaş pasta yedirmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında yaş pasta ikram etmek huzurunu yerine getireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında yaş pasta kesip yemek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında kocaman yaş pasta görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında yaş pasta vermek gelirinden yana memnun olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kremalı yaş pasta yemek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir