AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru pasta yediğini görmek

Kahve falında kuru pasta yediğini görmek

Kahve falında kuru pasta yediğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, çok başarılı olunacağına, iyi bir kariyer edineceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında kuru pasta yediğini gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar veya yeni durumlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında kuru pasta yediğini görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kuru pasta yemek yeni bir haneye sahip olacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Kahve falında kuru pasta dağıtmak zengin bir hayat süreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında kuru pasta ikram etmek başarısızlıklara düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru pasta görmek insanlar tarafından sevileceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru pasta yapmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı kuru pasta yemek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta yediğini görmek kederden ve stresten kurtulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir