AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının pasta yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının pasta yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının pasta yediğini görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, kötü yollara gireceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının pasta yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bir değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının pasta yediğini görmek çalışmalarının artacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine alamet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek işlerinde kara geçeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının pasta yediğini görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı pasta yediğini görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliye pasta yedirmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru pasta yediğini görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında birinin pasta yediğini görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilekli pasta yediğini görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir