AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine pasta yedirmek

Kahve falında birine pasta yedirmek

Kahve falında birine pasta yedirmek çalışkan bir kişi olunacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine pasta yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kuru pasta yediğini görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının pasta yediğini görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında yaş pasta yedirmek ileride saygın bir kimse olacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında pasta börek yediğini görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine pasta yedirmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında çilekli pasta yediğini görmek zor durumda bırakacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliye pasta yedirmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir