AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta börek yediğini görmek

Kahve falında pasta börek yediğini görmek

Kahve falında pasta börek yediğini görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, düşmanından uzak olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kısa sürede başarısının artacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında pasta börek yediğini gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Kahve falında pasta börek yediğini görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında pasta börek hazırlamak yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta börek görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşit çeşit pasta börek görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında pasta börek kek görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında pasta börek dağıtmak ağız tadının bozulmayacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta börek ikram etmek daha güzelleşeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta börek tatlı yemek geçim kolaylığı içinde olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir