AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş pasta yediğini görmek

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayatın kolaylaşacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, bunun için sabırsızlanacağına inanılır.

Kahve falında yaş pasta yediğini gördüyseniz:

  • Özgürleşme arzunuz artıyor.

Kahve falında yaş pasta yedirmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, imkânsızlıklarının biteceğine işarettir.

Kahve falında yaş pasta kesip yemek kalkınacağına, ilerleyeceğine, aradaki buzları eriteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş pasta vermek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük yaş pasta görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı yaş pasta yemek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, saygınlığa inanılır.

Kahve falında yaş günü pastası görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında yaş pasta ikram etmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir