AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmaklarının olmadığını görmek

Kahve falında birinin parmaklarının olmadığını görmek

Kahve falında birinin parmaklarının olmadığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin parmaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı tkimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Kahve falında parmağının olmadığını görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının parmaklarının olmadığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklarının olmadığını görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin parmaklarının olmadığını görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına işaret eder.

Kahve falında parmağın olmadığını görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmakların olmadığını görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak olmadığını görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, ticarette öne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağın olmadığını görmek imkânlarının azalacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir