AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakların olmadığını görmek

Kahve falında parmakların olmadığını görmek

Kahve falında parmakların olmadığını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında parmakların olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Kahve falında parmağının olmadığını görmek hayatının da kolaylaşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmak olmadığını görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin parmaklarının olmadığını görmek çok kötü günler geçirileceğine, tövbe etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında parmakların olmadığını görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaklarının olmadığını görmek beklediklerini duyacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının parmaklarının olmadığını görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında parmağın olmadığını görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında bir kolunun olmadığını görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, başka işler deneyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir