AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak olmadığını görmek

Kahve falında parmak olmadığını görmek

Kahve falında parmak olmadığını görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında parmak olmadığını gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçilikten uzak planlar yapan kişiler olabilir.

Kahve falında parmaklarının olmadığını görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Kahve falında parmakların olmadığını görmek gözünün yaşını sileceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmak olmadığını görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, istediği yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağının olmadığını görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının parmaklarının olmadığını görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Kahve falında parmağın olmadığını görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin parmaklarının olmadığını görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin olmadığını görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir