AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmaklarının olmadığını görmek

Kahve falında başkasının parmaklarının olmadığını görmek

Kahve falında başkasının parmaklarının olmadığını görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.

Kahve falında parmaklarının olmadığını görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının parmaklarının olmadığını görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında parmakların olmadığını görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin parmaklarının olmadığını görmek sağlık ve hayır getireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında parmağın olmadığını görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında parmağının olmadığını görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak olmadığını görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, işinde de hep başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun olmadığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir