AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağının olmadığını görmek

Kahve falında parmağının olmadığını görmek

Kahve falında parmağının olmadığını görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında parmağının olmadığını gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Kahve falında parmağın olmadığını görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakların olmadığını görmek alacaklarını tahsil edeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının parmaklarının olmadığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmak olmadığını görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret eder.

Kahve falında parmaklarının olmadığını görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, insanlarla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağının olmadığını görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında birinin parmaklarının olmadığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi olmadığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir