AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmağını tutmak

Kahve falında birinin parmağını tutmak

Kahve falında birinin parmağını tutmak işlerin daha kötüleşeceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin parmağını tutmak gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerinizi gözden geçirirseniz vereceğiniz kararları almak kolaylaşabilir.

Kahve falında birinin parmağını tutmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmak tutmak başının belaya girmeyeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında baş parmağını kesmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına inanılır.

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmak ısırıp koparmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında parmak ısırmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının pardesüsünü giymek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir