AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak tutmak

Kahve falında parmak tutmak

Kahve falında parmak tutmak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sarsılacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak tutmak gördüyseniz:

  • Fiziksel açıdan kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şekilde beslenmeli, spor yapmalı veya gerekiyorsa dinlenmelisiniz.

Kahve falında birinin parmağını tutmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak tutmak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında parmağının olmadığını görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kopan parmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağını kırık görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında parmaktan kan aktığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağını kestiğini görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir