AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine abdest almayı öğretmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest almaya niyet etmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, galibiyetlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alırken görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına inanılır.

Kahve falında abdest alıp namaza hazırlanmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında abdest almaya hazırlanmak ticaret hayatına atılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını abdest alırken görmek zengin için yoksulluğa, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir