AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alırken görmek

Kahve falında abdest alırken görmek

Kahve falında abdest alırken görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında abdest alırken gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında eşini abdest alırken görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alıp kuran okumak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest alırken kusmak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alıp sabah namazı kılmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü abdest alırken görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında abdest almayı görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir