AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest almaya niyet etmek

Kahve falında abdest almaya niyet etmek

Kahve falında abdest almaya niyet etmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında abdest almaya niyet etmek gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında abdest almaya niyet etmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev almaya niyetlenmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına inanılır.

Kahve falında abdeste niyet etmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdeste niyetlenmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ev yapmaya niyetlenmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında niyet çekmek endişeli durumların son bulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında niyetli olmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir