AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine abdest almayı öğretmek

Kahve falında birine abdest almayı öğretmek

Kahve falında birine abdest almayı öğretmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına alamet eder.

Kahve falında birine abdest almayı öğretmek gördüyseniz:

  • Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Kahve falında birine abdest almayı öğretmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında gusül abdesti öğretmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest öğretmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmayı öğretmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine araba kullanmayı öğretmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalettir.

Kahve falında bir şey öğretmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tecvit öğretmek başarılarının hiçe sayılacağına, büyük başarıla kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okumak ve öğretmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, günahlara rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir