AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine papatya vermek

Kahve falında sevdiğine papatya vermek

Kahve falında sevdiğine papatya vermek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kafasına göre birini bulacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine papatya vermek gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Kahve falında sevdiğinden papatya almak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine papatya vermek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sarı renkli papatya görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papatya aldığını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, iyi geçiminin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papatya topladığını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz papatya çiçeği görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında mor papatya görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta papatya görmek çok yıpranacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir