AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzunu tutmak

Kahve falında omzunu tutmak

Kahve falında omzunu tutmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında omzunu tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya güç mücadeleleri yaşanmaması için geri planda kalmanız herkes için en iyisi olacak gibi duruyor.

Kahve falında birinin omzunu tutmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omzunu tutmak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Kahve falında birinin omzuna dokunmak ziraat ve harmandan fayda görmeye, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin omzunu öpmek üzücü haberler alacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında omzunun kırıldığını görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işarettir.

Kahve falında omzuna serçe konmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında omzuna yatmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir