AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzunda uyuduğunu görmek

Kahve falında birinin omzunda uyuduğunu görmek

Kahve falında birinin omzunda uyuduğunu görmek zenginlik kazanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında birinin omzunda uyuduğunu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin.

Kahve falında sevdiğinin omzunda uyumak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin omzunda uyumak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin omzunda uyuduğunu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sağlıkla ilgili gelişmelere yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin omzunda uyumak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, markasını duyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin omzunu tutmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağlamak fal sahibinin yalnızlaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında omzunun kıllandığını görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir