AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzunun kıllandığını görmek

Kahve falında omzunun kıllandığını görmek

Kahve falında omzunun kıllandığını görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kötü gidişe dur denileceğine delalettir.

Kahve falında omzunun kıllandığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygularken dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında omzunun kıllandığını görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında silahla omzundan vurulmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin omzuna binmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kazançların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına delalettir.

Kahve falında omzuna almak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında birinin omzuna yattığını görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağladığını görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir