AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin omzunda uyumak

Kahve falında sevdiğinin omzunda uyumak

Kahve falında sevdiğinin omzunda uyumak belalı insanlara denk geleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin omzunda uyumak gördüyseniz:

  • Bazı ailevi sorunlar sizi fazlasıyla üzebilir.

Kahve falında sevdiğinin omzunda uyumak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin omzunda uyumak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin omzunda uyuduğunu görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzunda uyumak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yattığını görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, istediği oranda da eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir