AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzunda uyumak

Kahve falında birinin omzunda uyumak

Kahve falında birinin omzunda uyumak fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin omzunda uyumak gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin omzunda uyumak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin omzunda uyumak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin omzunda uyuduğunu görmek iş sahibi olacağına, başarısının azalacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin omzunda uyumak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin omzunda oturmak yol alacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında omzuna birini almak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, cebinin para göreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir