AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının omzunda ağlamak

Kahve falında arkadaşının omzunda ağlamak

Kahve falında arkadaşının omzunda ağlamak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, ev taşımaya, gerçek mutluluğu tadacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağlamak gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağlamak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağladığını görmek çok sevinçli haberler alacağına, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin omzunda ağladığını görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin omzunda ağlamak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine alamet eder.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak güzel günler geçireceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir