AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzunda taşınmak

Kahve falında birinin omzunda taşınmak

Kahve falında birinin omzunda taşınmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, onların önüne geçeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına inanılır.

Kahve falında birinin omzunda taşınmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde stresli veya hassas ortamlar oluşabilir.

Kahve falında birinin omzunda taşınmak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin omzuna yattığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında omzunu görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yattığını görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, başarısız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin omzunu tutmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birini omzuna almak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir