AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin omzuna çıkmak

Kahve falında bir erkeğin omzuna çıkmak

Kahve falında bir erkeğin omzuna çıkmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna çıkmak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişiler için normalin dışında şeyler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin omzuna çıkmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, acılarını dindireceğine yorulur.

Kahve falında birinin omzuna çıkmak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek omzu görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, kısmetlerin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin omzunda uyumak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, aşama göstermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir