AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzunda ağlamak

Kahve falında birinin omzunda ağlamak

Kahve falında birinin omzunda ağlamak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çok farklı bir kişi olacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin omzunda ağlamak gördüyseniz:

  • Yeni teklifler, öneriler veya davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin omzunda ağlamak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin omzunda ağladığını görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, büyük emekler vereceğine inanılır.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak çok hayırlı şeylere imza atacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağlamak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağladığını görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, rahatın yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında omzuna almak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet eder.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir