AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının omzunda ağladığını görmek

Kahve falında arkadaşının omzunda ağladığını görmek

Kahve falında arkadaşının omzunda ağladığını görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağladığını gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağladığını görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, heveslerinin de azalacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağlamak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak başarıları ile konuşulacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin omzunda ağlamak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin omzunda ağladığını görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir