AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzuna binmek

Kahve falında birinin omzuna binmek

Kahve falında birinin omzuna binmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, tartışmaların sonlandırılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna binmek gördüyseniz:

  • Belli engelleri ya da gecikmeleri ortadan kaldıracak hızlı çözümler bulmanız gerekebilir.

Kahve falında eşinin omzuna binmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omzuna binmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, işlerin iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında birinin omzuna binmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak hakkını savunamayacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet eder.

Kahve falında omzundan silahla vurulmak bereketli günler geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında omzuna almak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir