AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzundan silahla vurulmak

Kahve falında omzundan silahla vurulmak

Kahve falında omzundan silahla vurulmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında omzundan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında silahla omzundan vurulmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında omzundan silahla vurulmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek onurlu bir yaşam süreceğine, saygın ve ünlü biri olacağına işaret eder.

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omzundan vurulmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında sol omzundan vurulmak başarısızlıklara düşeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına işaret eder.

Kahve falında silahlan vurulmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir