AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında kendini ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında kendini ölüm döşeğinde görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, yolunun açık olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri yarım bırakmayın.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi ölüm döşeğinde görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işarettir.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir