AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşeyler saklamak

Kahve falında birşeyler saklamak

Kahve falında birşeyler saklamak elinize toplu miktarda para geçeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birşeyler saklamak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Kahve falında meyve saklamak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kağıt para sakladığını görmek mutlu günler göreceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında adam öldürüp saklamak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, rakiplerinin üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yastığa para saklamak rahat bir döneme girileceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mektup saklamak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yastık altına para saklamak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeği saklamak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğünü saklamak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir