AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska saklamak

Kahve falında muska saklamak

Kahve falında muska saklamak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, işlerin iyiye gideceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, üzüntülerinin biteceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muska saklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Kahve falında muska saklamak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında muska çıkarmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, adının fesada karışacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde muska görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin muska verdiğini görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, büyük bir işe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında muska yaptırmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elimde muska görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında muska açmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Kahve falında yatağın altında muska görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir